Login
+Follow
Login

Rätt trädslag till rätt typ av brasa

By Friluftsmat med Anders Klint on 2016.03.22 In Inspiration

Denna gång så väljer jag att länka er över till en sida som heter Gardenhome, där jag berättar och beskriver hur olika trädslag reagerar på värme. Önskar er en stund av trevlig läsning och hoppas att ni får behållning av denna blogg :).  http://blogg.gardenhome.se/ratt-tradslag-till-ratt-typ-av-brasa/grillattua-ahventa-ja-pekoniperunoita-hiilloksessa

108 Responses to "Rätt trädslag till rätt typ av brasa"

    Comments (108)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Om friluftskocken

Under mitt mer än trettio år långa arbetsliv har jag arbetat som kock, har jag till skillnad från de flesta andra kockar gjort en yrkesmässig gourmetresa i vildmarken.

Följ mig på Facebook
+Follow

Login